INGREDIENSER:
150 G SMÖR
2 ST ÄGG
3 DL STRÖSOCKER
2 TSK VANILJSOCKER
4 MSK KAKAO
1,5 DL VETEMJÖL
2 ST MOGNA BANANER
GÖR SÅ HÄR:
SMÄLT SMÖRET OCH LÅT DET SVALNA UNDER TIDEN DU RÖR IHOP RESTEN.
VISPA ÄGG OCH SOCKER. BLANDA NER VANILJSOCKER OCH KAKAO. TILLSÄTT VETEMJÖLET OCH BLANDA TILL EN JÄMN SMET. RÖR I DET SMÄLTA SMÖRET.
HACKA BANANERNA GROVT OCH BLANDA NER DEM ELLER LÄGG I BANANERNA HELA OCH KÖR MED ELVISP. HÄLL SMETEN I EN RUND FORM (CA 25 CM I DIAMETER)
GRÄDDA MITT I UGNEN I 175°C I 30 MINUTER.
TILL LUNCH HJÄLPTE GABRIEL MEJ ATT STEKA POTATIS SOM VI ÅT TILLSAMMANS MED KÖTTBULLAR!!!
150 G SMÖR
2 ST ÄGG
3 DL STRÖSOCKER
2 TSK VANILJSOCKER
4 MSK KAKAO
1,5 DL VETEMJÖL
2 ST MOGNA BANANER
GÖR SÅ HÄR:
SMÄLT SMÖRET OCH LÅT DET SVALNA UNDER TIDEN DU RÖR IHOP RESTEN.
VISPA ÄGG OCH SOCKER. BLANDA NER VANILJSOCKER OCH KAKAO. TILLSÄTT VETEMJÖLET OCH BLANDA TILL EN JÄMN SMET. RÖR I DET SMÄLTA SMÖRET.
HACKA BANANERNA GROVT OCH BLANDA NER DEM ELLER LÄGG I BANANERNA HELA OCH KÖR MED ELVISP. HÄLL SMETEN I EN RUND FORM (CA 25 CM I DIAMETER)
GRÄDDA MITT I UGNEN I 175°C I 30 MINUTER.
TILL LUNCH HJÄLPTE GABRIEL MEJ ATT STEKA POTATIS SOM VI ÅT TILLSAMMANS MED KÖTTBULLAR!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar