"FÖR JAG HAR HIMLEN RUNT HÖRNET, EN EGEN ÄNGEL I MITT KÖK...." NEJ SKOJJAR BARA MEN EN RISKOKARE ÄR SUPER. PERFEKT RIS VARJE GÅNG OCH HÅLLER SIG SÅ TILLS MAN VILL SERVERA!!! KÖPTE DEN EFTER MIN VISTELSE I JAPAN DÄR MÅNGA FAMILJER SÅTTER PÅ RISET PÅ MORGONEN OCH GÅR OCH TAR LITE TILL FRUKOST, LITE TILL LUNCH OCH MIDDAG!!! SMIDIGT!!!
I GÅR VILLE JAG FIRA LITE (TAR VARJE TILLFÄLLE TILL DET) FÖR ATT JAG FICK POSITIVT SVAR PÅ MAMMO-BESÖKET!!! DÄRFÖR TÄNKTE JAG ATT JAG SKULLE LAGA LITE VARDAGS-MYS-MAT. DVS ENKEL MAT MED DET LILLA EXTRA!!! SÅ DÄRFÖR BLEV DET EN LITEN FAVVO MED EN LITEN FÖRÄNDRING, DET SKA VARA CHAMPINJOMER I MEN HADE INGA UTAN TOG RÖD PAPRIKA ISTÄLLET OCH DET GICK JÄTTEBRA!! RECEPT VARDAGS FIN KYCKLING GRYTA
4 PORT:
4 KYCKLINGFILÉER, I SMÅ BITAR
1 BURK ANANSRINGAR
1 BURK SKIVADE CHAMPINJONER
2 PÅSAR BEARNAISESÅS - TILLAGADE ENLIGT FÖRPACKNINGEN
OST (GÄRNA EN SMAKRIK, TEX CHEDDAR)
SMÖR ATT STEKA I (OCH TILL SÅSEN)
STEK KYCKLINGFILÉERNA I STEKPANNA SÅ DE FÅR FIN FÄRG. LÄGG ANANASRINGARNA I BOTTEN PÅ EN UGNSFORM, SEN KYCKLINGBITARNA OCH ÖVERST CHAMPINJONERNA. HÄLL ÖVER SÅSEN (SOM TILLAGATS ENLIGT PAKETET) OCH AVSLUTA MED ATT HYVLA ÖVER ETT LAGER OST. IN I UGNEN OCH GRATINERA CA 15 MIN. SERVERAS MED RIS OCH SALLAD

