IDA MYSIGT BESÖK AV CORNELIA O HENNES FINA POJKAR COLIN O ELION! GABBE O AGNES UNDERHÖLL COLIN FÖR FULLT!! D TYCKTE HAnVA ROLIG ATT LEKA M!! D LEKA M HONOM IGEN!! VI BLEV ALLA TRE GLADA FÖR D SUPER FINA ARMBANDEN VI FICK!! TACK!
HAR FÅTT N IDÉ OM ATT GÖRA EN TAVLA I HALLEN! M BEHÖVER EN VIT LJUSSLINGA, LED, M VIT SLADD. TROR NI D FINNS ATT HITTA SÅ HÄR ÅRS ELLER FINNS D BARA KRING JUL!? FÅR LETA!!
HENRIK LÄSTE MINA TANKAR IDA O KOM HEM M MUMSIG SUSHI!! GOTT!!
BAKADE KÄRLEKSMUMS IDA!! VA LÄNGESEN!! D E GOTT!!
Ingredienser
150 g Smör
1 1⁄2 dl mjölk
3 st ägg
3 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3⁄4 dl kakao
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
Glasyr:
75 g Smör
3⁄4 dl starkt kaffe
1⁄2 dl kakao
1 1⁄2 msk vaniljsocker
5 dl florsocker
Garnering:
1 dl kokosflingor
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Glasyr: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl. Tag ut kakan ur ugnen, låt den stå en stund. Bred glasyren över den varma kakan och strö över kokosflingorna.
SMASKENS!!!
torsdag 7 mars 2013
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)