Sverigekakan
3 ägg
3 dl strösocker
1 dl kokt vatten
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Kräm:
125 gr smör
1 dl mjölk eller grädde
2 msk vaniljsocker
Vispa ihop sockerkakan som vanligt - först ägg och socker, sedan vatten och mjöl blandat med bakpulver. Grädda i en smord och bröad form i 175 grader i 40 minuter.
Koka ihop smör och grädde cirka 2 minuter. Rör i vaniljsockret. Krämen ska vara tunnflytande.
Dela sockerkakan, som en tårtbotten, slå på krämen medan den ännu är ljummen. Lägg ihop bottnarna. Ställ kakan kallt.
SEN LEK UTE O INNE FÖR FULLT!! AGNES LYCKADES ÄVEN BAKA ETT PÅHITTAT BRÖD M MJÖLK MJÖL SOCKER O BAKPULVER SOM FAKTISKT BLEV HELT OK!! HON GILLAR ATT HITTA PÅ EGET GOA PRINSESSAN!
HENRIK ÅKTE TILL CHRISTER MFLR LITE BETT KONSULTATION! HADE MÄRKT IGÅR ATT D KLIADE VID ANKELN O TVÅ SMÅ SÅR! VISASE SIG ATT HAN FÖRMODLIGEN BLIVIT ORMBITEN!!! M INGEN INFEKTION RODNAD EL SVULLET SÅ FÖRMODLIGEN INGET GIFT!!
PÅ EM KOM MORMOR!! FIKA BANDY O DISCO!!! SEN ÖNSKEMIDDAG TILL MORMOR, TACO!! GILLAR D OXÅ!! GITT O KÄNNS FRÄCHT!! FILM O TV SEN KUDDEN!!
KRAM<3