VÄLKOMMEN TILL MIN/VÅR BLOGG OM ALLT OCH ABSOLUT INGET! MAMMA MED TVÅ BARN PÅ SJU OCH NIO ÅR MED ETT VANLIGT LIV FYLLT MED LEK PYSSEL BAK OCH ANNAT!! VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED I EN DEL AV VÅRAT LIV!!!
2008 FICK JA ETT BC DIAGNOS CYTO, OP O STRÅL!!! 2012 METASTASER I LUNGOR O SKELETT SENARE ÄVEN I HJÄRNAN!! DETTA TAR TYVÄRR MKT AV VÅR VARDAG NU M FÖRSÖKER HÅLLA OSS POSITIVA O STARKA O HITTA PÅ SAKER SOM GÖR DAGARNA ROLIGA!!






lördag 29 december 2012

TJEJKVÄLL

KILLARNA PÅ HOCKEY I MJÖLBY, SÅ D E INTE HEMMA FÖRRÄN TIO. AGNES O JA BESÖKTE MC PÅ VÄGEN HEM FR KOMPIS. O NU MUMSAR VI SUPER NYTTIG MAT O KOLLAR PÅ TECKNAT. AGNES E SUPERKONCENTRERAD PÅ FILMEN!
MYYYYS!!





4 kommentarer:

  1. Det där ser gott ut. Här har vi hackat ner julskinkan i bitar:) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja pyttipanna gjorde vi härom dan!! Ser fram emot mån!! Kram

      Radera
  2. Ja vi for oxå en tur till mac donalds. Helt plötsligt var jag världens bästa mamma en stund. Vi tog en ice cream oxå och då var jag ännu bättre. Nu stimmar jag runt på jobbet en stund. Har sovit otroligt gott idag, ända till klockan 16:00 så det går lätta att jobba. Hoppas det gick bra för Gabbe och grabbarna i Tigers idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra "mamma" att du sover!! Vi mumsade även chokladmunk m smakade inte så bra kan va cyton som spökar. GABBE kom hem m medalj stolt som en tupp!!

      Radera