VÄLKOMMEN TILL MIN/VÅR BLOGG OM ALLT OCH ABSOLUT INGET! MAMMA MED TVÅ BARN PÅ SJU OCH NIO ÅR MED ETT VANLIGT LIV FYLLT MED LEK PYSSEL BAK OCH ANNAT!! VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED I EN DEL AV VÅRAT LIV!!!
2008 FICK JA ETT BC DIAGNOS CYTO, OP O STRÅL!!! 2012 METASTASER I LUNGOR O SKELETT SENARE ÄVEN I HJÄRNAN!! DETTA TAR TYVÄRR MKT AV VÅR VARDAG NU M FÖRSÖKER HÅLLA OSS POSITIVA O STARKA O HITTA PÅ SAKER SOM GÖR DAGARNA ROLIGA!!






söndag 30 juni 2013

MISSAR...

SKIT O LIGGA HÄR PÅ SJUKHUSET!! MAN BLIRJU INTE DIREKT PIGGARE! VÄCKS PÅ NATTEN AV ATT EN SKÖTERSKA M FICKLAMPA KOMMER IN FÖR ATT KOLLA TILL! SEN VÄCKS VID SEX FÖR NYA BLODPROVER! HINNER KNAPPT SOMNA OM MELLAN VARVEN!! 
NEJ SKULLE MKT HELLRE VARIT M PÅ SYRRANS MINIKALAS (fyller ju på fre) SOM HON ORDNAT PÅ SOMMARSTÄLLET!! MISSADE D M FICK LITE BILDER!! SÅG GOTT O TREVLIGT UT!! TUR AGNES SKÖTTE SIG O FIXAT BLOMMA!!
KRAM PÅ DJ SYRRAN O VI SES SNART O DÅ VILL VI OXÅ GRATTA!!
KRAM <3

1 kommentar:

  1. Tråkigt att du blir väckt hela tiden. Kan du inte fråga dem om de kan hoppa över tillsynen under natten och bara väcka dig på morgonen? Förstår att det är jobbigt att missa allt det roliga som händer! Jag hälsar oxå grattis till din syster! Nu vilar jag middag. Har haft ett uppdrag, en transport. Men vi har gått igenom en hel del så det känns bra. Vi hörs! Kram kram!

    SvaraRadera