VÄLKOMMEN TILL MIN/VÅR BLOGG OM ALLT OCH ABSOLUT INGET! MAMMA MED TVÅ BARN PÅ SJU OCH NIO ÅR MED ETT VANLIGT LIV FYLLT MED LEK PYSSEL BAK OCH ANNAT!! VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED I EN DEL AV VÅRAT LIV!!!
2008 FICK JA ETT BC DIAGNOS CYTO, OP O STRÅL!!! 2012 METASTASER I LUNGOR O SKELETT SENARE ÄVEN I HJÄRNAN!! DETTA TAR TYVÄRR MKT AV VÅR VARDAG NU M FÖRSÖKER HÅLLA OSS POSITIVA O STARKA O HITTA PÅ SAKER SOM GÖR DAGARNA ROLIGA!!






fredag 28 juni 2013

TAXI TILL SJUKHUSET..

NU ÅKER JA TAXI TILL MIN ONKOLOG AVD!! INTE RIKTIGT VAD JA ÖNSKAT!! SÅG JU FRAM EMOT ATT ÅKA TILL BARNEN O GOSA!! BAKA TUNNBRÖD I BAGARSTUGAN OSV!! M ISTÄLLET SITTER JA I EN TAXI PÅ VÄG TILL ANNAT SJUKHUS!! FY O USCH!! ÅKER M EN CHAFFIS SOM KÖRT DRYGA FEM TIMMAR UPP FÖR ATT HÄMTA
MJ O NU KÖR LILA LÅNGT TILLBAKA! HAN E TRÖTT KÖR FORT O LITE
VINGLIGT. JA HAR SVÅRT ATT
SLAPPNA AV O KAN ABSOLUT INTE
SOMNA VILKET JA SKULLE BEHÖVA!! FY VILKEN RESA!!

TUR ATT JA FÅTT SÅ FIN RING AV MIN GOA AGNES SOM JA KAN HA PÅ NÄR JA LÄNGTAR SOM MEST!!
KRAM <3

4 kommentarer:

  1. Styrkekramar! Säg om d finns nåt eller om du vill att vi ska komma!!? Är mållös... Du är e kämpe Hannah! Håller tummarna för dig! Bamse Bamse Bamse kram/ Louise Inez och David

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att du inte får vara med och baka. Men det är bättre att se till att det kan vända så du mår lite bättre. Kommer och hälsa på dig om du inte får komma hem förstås. Jag är ledig på måndag. Om du orkar och vill ta emot besök! Stora stora kramar som ska ge dig energi!

    SvaraRadera