VÄLKOMMEN TILL MIN/VÅR BLOGG OM ALLT OCH ABSOLUT INGET! MAMMA MED TVÅ BARN PÅ SJU OCH NIO ÅR MED ETT VANLIGT LIV FYLLT MED LEK PYSSEL BAK OCH ANNAT!! VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED I EN DEL AV VÅRAT LIV!!!
2008 FICK JA ETT BC DIAGNOS CYTO, OP O STRÅL!!! 2012 METASTASER I LUNGOR O SKELETT SENARE ÄVEN I HJÄRNAN!! DETTA TAR TYVÄRR MKT AV VÅR VARDAG NU M FÖRSÖKER HÅLLA OSS POSITIVA O STARKA O HITTA PÅ SAKER SOM GÖR DAGARNA ROLIGA!!






fredag 20 december 2013

HÄRLIGT M MISSFÖRSTÅND!

HAR JU KÄNT MEJ LITE NERE EF FÖRRA LÄKARBESÖKET DÅ JA FÖRSTOD D SOM ATT D ENDAST VA TVÅ MÅNADER KVAR! VA JA HADE MISSAT VA ATT DENNA TIDSDOM GÄLLDE OM MAN INTE MEDICINERADE ALLS! NU E SANNINGEN DEN ATT D BEROR PÅ HUR JA SVARAR PÅ MEDICINEN. HURRA FÖR MISSFÖRSTÅND!! DÅ BLIR KANSKE TIDEN LITE LÄNGRE!! DETTA SAGT OM METASTASERNA I HJÄRNAN!!
VIDARE FICK JA SVAR PÅ DT AV LUNGOR O BUK!! DN VISADE ATT JA HADE B LÄKNING AV ETT REVBEN SOM VARIT AV, NGT JA HADE ONT AV FÖR NGRA MÅN SEN! LITE ÖKAD VÄTSKA I LUNGORNA O "KNOTTROR" PÅ ENA LUNGSÄCKEN! D SVAR SOM VA SÄMST VA LEVERN. MINSKAD TÄTHET PÅ EN DEL AV LEVERN. KAN VERO PÅ NAT FÖRÄNDRINGAR FÅR FÖLJA UPP. M PRIO ETT E FF HUVUDET!!!
PRARADE M HANDLÄGGAREN PÅ KOMMUNEN ANG TRYGGHETSLARM DÅ EN LITEN ÖKNING AV RISK FÖR KRAMPER FINNS. DÅ KAN D KÄNNS TRYGGARE FÖR BÅDE MEJ SJÄLV HENRIK O BARNEN!
NU SKA JA INTE TÄNKA MER PÅ SJUKDOM FÖRRÄN DN 27i12 DÅ JA STARTAR NY KUR!! SÅ IN M MER JULKÄNSLA FÖR NU SKA D JULFIRAS O TÄNKAS POSSITIVT!!
KRAM <3

5 kommentarer:

  1. Tänk att ett missförstånd kan vara så bra ibland. Jag blev så glad när jag läste det. Och du ska veta att läkarna har inte alltid rätt när de "mäter ut tiden". Har en bekants bekant som i många år levt med en tumör i hjärnan. Läkarna menar att det egentligen är omöjligt eftersom tumören är av en art som "snirklar" sig in mellan hjärnans vindlingar och inte går att operera.
    Alltså; GE INTE UPP HOPPET!!!
    En riktigt god och hoppfull Jul och många varma KRAMAR från Inger.

    SvaraRadera
  2. Härlig info det firar vi jul med!! Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Härlig info det firar vi julen med !! Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Tack för detta besked! Härligt! Mer tid är det bästa beskedet och den bästa Julklappen!
    Du är en kämpe Hannah. Den starkaste jag vet, starkare än Pippi ;-). Kramar!!!!

    SvaraRadera
  5. Hurra hurra för missförstånd! Vi är glada och firar extra mycket denna jul. Ha en härlig jul! Kram.

    SvaraRadera